2016 JÚLIUS 7-10.
Agárd, Park Camping

Jegyárak:

⇒ 4 napos (Csüt-Pén-Szom-Vas) 10.000,- Ft/fő
⇒ 2 napos (Szombat-Vasárnap) 6.000,- Ft/fő

A jegyár tartalmazza a koncertbelépőt, a strandbelépőt, a sátorozás díját és a camping közös helyiségeinek használatát. 10 éven aluli gyermekeknek a belépés ingyenes, de szülői kíséret szükséges.


Mi a tök ez az izé?

Cactus sodorja cigijét, felnéz, és szúrós tekintettel válaszol:

Nagy amerikai kocsik, rock and roll, fazonok és fazonírozottak, négy nap Álomkorszak, ottalvós mindenamibelefér, magyar és külföldi bandák jönnek, esténként gigakoncertek a fesztiválsátorban, összerázó szituk, "mit kérsz?" és "adjál már!"-ok, főzünk is meg strandolunk, kemények az árnyékban, a reggeli "soha többé" fogadalmat a víz messzire viszi, ezért ne is forszírozd, szerelem (inkább az éjjeli órákban), rosszullétek (inkább a déli órákban), a kemping vízparti, sátorból zsebpeca, és huszonhárom éve a legvártabb nyári megmozdulás a műfaj rajongóinak és az egy hétvégére begőzölőknek. Ja, és az első Táborban fogantak már nagykislányok, és nekik is jól áll a palacsintaevés a parti padon, pont úgy, mint a kedves mamának '93-ban!

Mosolyogva a Jack-jébe szürcsöl...

Csütörtök estétől verd fel a sátrad, vegyél ki egy bungallót a környéken, a menők kocsiban alszanak(!), és adj egy nagy flasht magadnak, hogy öregen ne csak a szokásos sztorikat motyogd sakk közben a parkban! Gyere le több napra, kaland és túlélőtábor ez a Rock and Roll Weekend!


Amerikai autósoknak:

Ez a találkozó igazi kikapcsolódás lesz. Vízpart, árnyék, sátor, sör. Nem lesznek szervezett autós programok, helyette őrült rock and roll és tánc. Sütögetés, baráti találkozók. A 23. éve megrendezésre kerülő Vïzparti Rock & Roll Weekendhez társulva a zenén és a pihenésen lesz a hangsúly.

Gyertek, érezzük jól együtt magunkat!
N.A.A.F.